Jeszcze tym leserom dziękować?!za co?pół roku przesiedzą w domu ferie wakacje święta rekolekcje co 45 minut przerwa w tej niby pracy.Pokażcie mi druga taka prace.ZNP=Związek Nierobów Polskich.
Moja żona nauczycielka jest szczęśliwa jak wychodzi z całym naręczem kwiatów na koniec roku i to jej wystarcza bo to jest idealistka i chce pracować za zapomogę. Po odejściu starszych nauczycieli na emerytury za 10 lat to nauczyciele, którzy jeszcze pozostaną w tym zawodzie będą dyktować za jakie wynagrodzenie pójdą uczyć do szkoły, a dzieci będą się uczyć w klasach czterdziestoosobowych i większych z powodu braku kadry. Wykształcenie przyszłych polskich pokoleń wystarczy co najwyżej do obsługi czołgu i oto chodzi tym niszczącym polską oświatę od 30 lat.
Dlaczego każdy kto komentuje ten materiał nie pójdzie do szkoły uczyć skoro tyle wolnego, super pieniądze itd ? Ja jestem po studiach filologii angielskiej i pracuję w firmie prywatnej. Zarabiam ok 9 tys na miesiąc. Mam iśc do szkoły za pół tej pensji i leżeć bo wakacje i ferie wolne ? Ja mogę jechać na urlop kiedy chcę a nauczyciel tylko wtedy kiedy najdrożej. To jest takie super ? Zastanówcie się
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!